Актрисата Сара Драгулева продава бялото ауди на гаджето си Папи Ханс за

...
Актрисата Сара Драгулева продава бялото ауди на гаджето си Папи Ханс за
Коментари Харесай

Папи Ханс иска 100 бона

Актрисата Сара Драгулева продава бялото ауди на гаджето си Папи Ханс за 99 бона.

Това разгласи самата тя в обществените мрежи. Колата е снимана в клипа на една от песните на половинката й. Красавицата употребява известността си в Инстаграм и качи публикация на колата си, която желае да продаде.

„ Така, както е тръгнало, продава се и звездата от този клип “, написа Драгулева под фотографията на автомобила. Луксозното возило е центърът на клипа на песента „ Мистър Перфектен “, осъществяване на обичания й Папи Ханс.
Освен колата си Сара пусна още една публикация. Красавицата качи фотоси на остарелия си телефон и написа, че го продава. Блондинката съумя да откри покупател на айфона си за негативно време и побърза да се похвали, че към този момент е продаден. Причината за това ново занятие на Драгулева не става ясна. Почитателите й допускат, че тя ще си вземе нова кола, която може би още веднъж ще взе участие в някой нов клип, написа " Телеграф ".

Припомняме, че Папи Ханс отмени премиерата на новата си ария поради ситуацията с насилието. След присъединяване в нощен клуб, където той изпя неиздаденото парче и получи големи възторженостти, Константин разгласи, че този четвъртък тракът публично излиза.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР